Thursday, March 12, 2015

Wish List


Danas pravim post o stvarima koje mi se mnogo dopadaju i koje bih volela da posedujem! Možda nikad neću imati dovoljno novca da kupim sve to, ali, ko zna! 

  Today I am making a post about clothes and things I want. Of course, I won´t get them all I guess, but maybe one day!


*** 

Definitivo moj favorit je ovaj zlatan sat marke Larsson & Jennings, koji na prvi pogled izgleda veoma obično ali onda shvatite da je zaista klasičan i elegantan i da maltene ide uz sve sto poželite, volim veliki prečnik nekad čak nosim i muške satove, jedino mi se ne dopada što ima rimske brojeve ali predpostavljam da mu i to daje neku kao eleganciju, možda bi sa arapskim br bio isuviše običan? Trudiću se da nadjem neki sličan, obzirom da je ovaj jako skup. Sl stvar koji bih volela da imam su ove šanelove patike koje, iako izgledaju ovako obično, rekla bih da ih to i čini toliko popularnim. Sledeće su svakako helanke-pantalone koje svakome dobro stoje i koje su već svima dobro poznate. 
Ove minđuše su one >> popularne << koje vidjamo na pinku i tv prvoj uglavnom na nekim kreštavim voditeljkama; poenta ovakvih mindjusa je da vam je kosa vezana u običan rep, dakle ne u one pundje i tome sl. jer su one same po sebi upadljive i ostali detalji, kao i prejaka šminka su suvišni i nepotrebni. I ako neko zna de ovde mogu da ih kupim, neka mi slobodno napise :)
Kaput je sjajan, ide uz sve takodje, ono što stoji uz opis ovog modela je da su mu rukavi jako uski a kroj veoma širok. Ne znam kada ću ovoliko zaraditi da mogu da ga kupim jer kad sam videla cenu šokirala sam se. Marke je kaufmanfranco imaju sajt pa vidite. 
To isto važi za ovu divnu tašnicu, koju verovatno poseduje čuvena Didi ne bi me čudilo. Ona je klasična i mala, tako da u nju možete nositi samo malo toga, ja uvek sve trpam u torbu pa ne znam kad bi uopšte mogla da je nosim ali, složićete se, diiivna je divna divna!
I posledja je ova majca sa pastelnim bojama koje mnogo volim, ima ih dosta u njujorkeru ko voli nek izvoli! :)


***

My fav is that golden watch from Larsson & Jennings, look very classy and elegant and when I saw it, I was just like "Oh My God, I need this" I like wide circles, sometimes I wear mans watch, I just don't like Roman numerals on the clock, but maybe with Arabic dial it wouldn't look that classic and elegant. So I’ll try to find the similar by the time. The next thing I would like to have is Chanel sneakers, they are really classy ones, and that fact makes them so popular and wanted. Another thing I really adore is the skinny pants or leggings.  I think they make your look sexy and attractive.
This earrings, I adore, they keep you in focus with slide swept hair! I would like to know where I can by them, so if anybody in Serbia knows feel free to tell me.  The coat is by kaufmanfranco, very nice color; it has dropped shoulders and slit cuffs. I wonder when will I have enough money to buy him?  Also is for Saint Laurent bag; it is very classic design and perfect for days when you only need to carry the essentials, which is impossible for me I always add >> just in case << things but still, I am crazy about that little bag!!
And the last one is Printed cotton-terry sweatshirt by opening ceremony; I really like light and pastel colors on it. I hope you like my post see you soon! :)

No comments:

Post a Comment