Saturday, October 14, 2017

Pinkish Brown Make Up Bruches Zaful review


Zdravo drage moje poodle :)
Kada sam slikala ove četkice, tresle su mi se ruke, verovato zbog previše kafa koje sam popila taj dan, tek sam sad videla da su malo neoštre...ali verujem da to neće smetati u objavi.. Ono što je novo u mojoj sobi je ovaj sto, nije od mermera, čisto da napomenem, samolelpljivi tapet za sve koje interesuje. Super afordabl fora a da Vam nisam rekla, mislim da nebi ni provalili!

Četkice sam poručila sa sajta Zaful, za koji sam sigurna da znate uveliko, poručila sam ih 21 septembra i mislim da su zaista brzo stigle, za dve nedelje! Četkica nikad dosta ako mene pitate, a posebno nikad dosta ovako lepih kao što su ove. Roze sa zlatno braon drškom. Naručila sam ih na ovom linku, a takodje postoje i u drgim bojama tako da svakako pogledajte i recite mi koja Vam se najviše svidjaju.

U ovom pakovanju dobije se čak 18 četkica, jedna za obrve, dve pincetno tanke za ajlajner, jedna za tečni puder, jedna za konturu i druga za buffing (kako to na srpski da prevedem ne znam, kada stavite onaj praškasti puder za bejking ili bilo koji drugi translusent puder) i ostale su manje više iste samo u različitm debljinama. Mekane su i na osećaj su onako sintetičke. Za tu cenu su super ako mene pitate. Nisu kvalitetne kao aurine (naručito ta ukošena za konturisanje je premekana) ali rade posao. Uz ovaj set ne dobijete četkice za blendiranje, to je po mom mišljenju minus.

Hello my dear poodles :)
When I was taking pictures of this brushes my hands were shaking probably bc of the large amount of coffee that I drank that day. I didn't realize that until now. But I know it cant be any harm to this review. I have one new item in my room and that is my marble case! I love it so much! But it is not a real marble, it is self-adhesive wallpaper! Very affordable dyi!

I ordered these brushes via Zaful and it came in two weeks! I ordered 21 of September. I can always order a new brushes you can never have enough of them, if you ask me! Especially these pinkish brown gold! Here is the link, check it out they also have a few different colors as well and tell me what color do you like the best!

In this package you get 18 different brushes, one for brows, one for liquid powder, two very thin for ayes and lips, one for conture, buffing one, and the rest are very similar, there is no blending brushes what so ever. Brushes feel very soft and Synthetic. Over all I think they are very affordable and nice!7 comments:

 1. Ajoj fenomenalne su! Sam dizajn je prelep, bas mi se dopadaju!Odlicna recenzija draga!

  New post is on my blog! Visit me, Maleficent

  ReplyDelete
 2. Baš prije koji dan sam vidjela da si objavila na insta ove četkice i nestrpljivo sam čekala da pročitam tvoj post. Imam isti set samo u drugoj boji i meni su prilično dobre. Kako si i sama navela za tu cijenu stvarno se dobije ok kvalitet.

  Moj mali kutak

  ReplyDelete
 3. Looks like really great brushes! And the color is so fancy..

  ReplyDelete
 4. Lovely photos! These brushes sound great :) xx

  ReplyDelete